Zaposlimo…

Na tej strani si lahko ogledate ažurni seznam prostih delovnih mest v Zavodu Žan. Za več informacij se lahko v času uradnih ur obrnete na strokovne delavke Zavoda.

OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – KROPA – Za mlajšo uporabnico zaposlimo osebno asistentko za krajši delovni čas (20h/teden). Možnost redne zaposlitve ali kot samostojni podjetnik. Delo poteka od ponedeljka do petka v popoldanskem času in ob sobotah oz vikendih po dogovoru. Uporabnica obiskuje šolo z prilagojenim programom. Gibalno ni ovirana. Želi si mlajšo asistentko, ki bo z njo ustvarjala, hodila na izlete, šla na vročo čokolado, pomagala pri izobraževanju in jo usmerjala proti samostojnemu življenju. Pogoj je, da ima asistentka izpit za avto (uporablja se družinsko vozilo).


Na Gorenjskem iščemo asistente in asistentke za 20 ali 40-urni delavnik – Bled (okolica Bleda), Bohinj, Praprotna polica. Nedoločen čas z neenakomernim delavnikom.

Informacije in prijave prosim na info@zavod-zan.si

Bled / Bodešče – osebni asistent/asistentka za 40 ur, skrb za nepokretnega uporabnika, nega in pomoč v gospodinjstvu. Trenutno je v ekipi že ena asistentka.

Bohinj – osebni asistent/asistentka za 20 ur, spremstvo in družabništvo, pomoč pri hoji pri uporabniku po kapi.


OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – JESENICE – zaposlimo 1 osebnega asistenta za polni delovni čas na Jesenicah, za nedoločen čas, za uporabnika srednjih let. Uporabnik potrebuje dopoldansko in popoldansko asistenco, gospodinjsko pomoč in nego. Lahko je redna zaposlitev ali preko s.p. Delovni čas je neenakomerno razporejen 40 ur od ponedeljka do nedelje. V ekipi sta že 2 asistenta.


OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – LJUBLJANA – zaposlimo osebnega asistenta/ko za v Ljubljani Šiška, za nedoločen čas, za nepokretnega uporabnika srednjih let. Uporabnik potrebuje dopoldansko in popoldansko asistenco, predvsem nego in pomoč pri premikanju. Lahko je redna zaposlitev ali preko s.p. Delovni čas je neenakomerno razporejen 10 / 20 ali 30 ur od ponedeljka do nedelje. V ekipi so že trije asistenti.


OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – JESENICE – za 40 ur na teden, v začetku pretežno popoldansko delo, asistenca za uporabnico srednjih let, nekadilko, ki živi v stanovanju skupaj s partnerjem. Potrebuje pomoč pri negi in gospodinjskih opravilih.


OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – RADOVLJICA, HRAŠE – zaposlimo 1 osebnega asistenta za polni delovni čas (40 ur) v Hrašah pri Radovljici. Uporabnik potrebuje dopoldansko asistenco, gospodinjsko pomoč in osnovno nego. Delo od 8h do 16h od ponedeljka do petka, en delovni vikend na mesec. Zaposlitev za nedoločen čas. Možnost redne zaposlitve ali delo preko s.p.