Zaposlimo…

Na tej strani si lahko ogledate ažurni seznam prostih delovnih mest v Zavodu Žan. Za več informacij se lahko v času uradnih ur obrnete na strokovne delavke Zavoda.

OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – GOLNIK – zaposlimo osebnega asistenta/ko za polni delovni čas na Golniku za nedoločen čas za uporabnika srednjih let z multiplo sklerozo. Uporabnik potrebuje dopoldansko in popoldansko asistenco, nego, pomoč pri gibanju in spremstvu. Zaželen(a) je asistent/ka z nekaj fizične moči, čeprav bo pri asistenci na voljo dvigalo za pomoč pri premikanju. Lahko je redna zaposlitev ali preko s.p. Delovni čas je neenakomerno razporejen 40 ur od ponedeljka do nedelje.

OSEBNI ASISTENT (ž) – LJUBLJANA – zaposlimo osebno asistentko za polni delovni čas v Ljubljani, Šiška za nedoločen čas. Lahko je redna zaposlitev ali preko s.p. Asistenca je potrebna za uporabnico, ki potrebuje dopoldansko in popoldansko asistenco, pomoč pri gibanju in spremstvu. Delovni čas je neenakomerno razporejen 40 ur od ponedeljka do nedelje.

OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – BLED – zaposlimo osebnega asistenta/ko za polni delovni čas na Bledu, za nedoločen čas za starejšega uporabnika. Gospod se okrog 10. junija vrača iz rehabilitacije v Soči (doživel je kap). . Uporabnik potrebuje dopoldansko in popoldansko asistenco, nego, pomoč pri gibanju in spremstvu. Lahko je redna zaposlitev ali preko s.p. Delovni čas je neenakomerno razporejen od ponedeljka do nedelje.

OSEBNI ASISTENT (m) – Cerklje na Gorenjskem (Praprotna polica) – zaposlimo osebnega asistenta za polni delovni čas na Praprotni polici za nedoločen čas. Lahko je redna zaposlitev ali preko s.p. Asistenca je potrebna za uporabnico, ki potrebuje dopoldansko in popoldansko asistenco, pomoč pri spremstvu in družabništvo. Delovni čas je neenakomerno razporejen 40 ur od ponedeljka do nedelje.