Zaposlimo…

Na tej strani si lahko ogledate ažurni seznam prostih delovnih mest v Zavodu Žan. Za več informacij se lahko v času uradnih ur obrnete na strokovne delavke Zavoda.

OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – Domžale – Za mlajšo uporabnico zaposlimo osebno asistentko/asistenta za polovični delovni čas. Možnost redne zaposlitve ali kot samostojni podjetnik. Delo poteka pretežno ob vikendih oz. po dogovoru. Uporabnica obiskuje šolo z prilagojenim programom.  Živi v hiši skupaj z mamo. Je gibalno ovirana -uporablja invalidski voziček.

OSEBNI ASISTENT (m ali ž) – Jesenice – Za uporabnika srednjih let zaposlimo osebno asistentko/asistenta za polovični delovni čas. Možnost redne zaposlitve ali preko samostojni podjetnik. Delovni čas je neenakomerno razporejen od ponedeljka do nedelje. Zahtevana predvsem gospodinjska pomoč in nego. V ekipi so že 3 asistenti.

OSEBNI ASISTENT (m/ž) – Bohinj – Za mlajšega uporabnika z motnjo v duševnem razvoju in cerebralno paralizo, zaposlimo osebno asistentko/asistenta za 40 ur na teden. Delovni čas je neenakomerno razporejen od ponedeljka do nedelje.

Informacije in prijave prosimo pošljite na info@zavod-zan.si