Piknik Zavoda Žan 2024…

V letu 2024 smo organizirali tradicionalni piknik Zavoda Žan na že ustaljeni lokaciji v Ribnem. Tokrat smo se dobili zadnji četrtek v mesecu maju. Dnevi pred piknikom so bili deževni ampak, na srečo, na dan druženja nismo imeli obilnejših padavin.

Dan smo začeli s tradicionalnim pozdravom na vhodu. Za prvi del animacije so poskrbeli iz Slovenskega združenja za cirkuško pedagogiko – Cirkokrog. V drugem delu pa nas je presenetila in razmigala Manca Špik. Na pikniku so se nam pridružili tudi funkcionarji iz domače občine Bled.

Celoten čas piknika, smo si lahko ogledali izdelke uporabnikov, ki so se za ta dan posebej potrudili s svojimi ročnimi spretnostmi.

Glede na vremenske razmere meseca, smo za kosilo izbrali golaž, ki nas pa je presenetil z začinjenostjo. Vso pijačo smo pridobili preko različnih donacij, prav tako vsa darilca s katerimi smo naredili srečelov za uporabnike. Hvala vsem donatorjem, ki ste nam pomagali izpeljati srečanje! Hvala tudi vsem, ki ste prinesli domače pecivo, da smo se še dodatno posladkali!

Veseli nas, da ste se piknika udeležili tako domačini kot vsi ostali iz drugega konca Slovenije!

Fotografije pa najdete v zavihku GALERIJA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *